loader
Натисніть "Шукати" для пошуку інформації що вас цікавить
Зачекайте будь ласка, ми виконуємо ваш пошуковий запит...
ДП "Шепетівський військовий лісгосп"



06.08.2019 11:03 - давність новини: 5 р.

Категорія: Загальні новини

Автор:  Прес-служба Шепетівського військового лісгоспу

Лісівники Хмельниччини активно готуються до лісівничого тижня

З 9 по 15 вересня в Україні проходитиме акція «Лісівничий тиждень», яка покликана привернути увагу до лісового господарства, нелегкої праці вартових зелених шат, до збереження й охорони лісів.

На теренах Хмельниччини акцію спільно організовують обласне управління лісового та мисливського господарства і департамент освіти і науки облдержадміністрації. Заплановано провести в школах конкурси малюнків і творів на лісівничу тематику. У навчальних закладах лісівники та науковці читатимуть лекції, вестимуть бесіди. Обласне управління та лісогосподарські підприємства проведуть прес-конференції про лісогосподарську діяльність, досягнення й проблеми галузі. Демонструватимуться фільми, репортажі на лісівничу тематику на телеканалах Хмельниччини. Акція буде масово відображена в обласних та районних ЗМІ.

Лісівники проведуть виїзні засідання для працівників ОТГ й органів місцевої влади безпосередньо в лісових масивах, щоб привернути увагу до проблем галузі, різних аспектів господарювання. Відбудуться виїзні тури «Стань лісівником». Також заплановано озеленити території багатьох навчальних закладів, інші об’єкти.

Ми закликаємо населення, органи місцевої влади та самоврядування, учнівську й студентську молодь взяти активну участь у різноманітних заходах, долучитися до створення зелених насаджень й охорони лісів, ліс – наше спільне багатство, отож маємо піклуватися про нього усією громадою.