loader
Натисніть "Шукати" для пошуку інформації що вас цікавить
Зачекайте будь ласка, ми виконуємо ваш пошуковий запит...
ДП "Шепетівський військовий лісгосп"



29.11.2021 17:07 - давність новини: 2 р.

Категорія: Загальні новини

Автор:  Прес-служба Шепетівського військового лісгоспу

Модернізація виробництва – запорука розвитку

 

В умовах ринкової економіки, збільшується значення конкуренції як основного механізму регулювання господарського процесу. Виживають тільки ті підприємства, що постійно модернізують свою діяльність і використовують інноваційні технології. Проблема модернізації виробничої діяльності на вітчизняних підприємствах полягає в тому, що вони часто мають застарілу матеріально-технічну базу, недосконалі механізми фінансового та правового регулювання, неготовність топ-менеджерів до постійного впровадження інновацій та адаптації персоналу до змін у ринковому середовищі. ДП «Шепетівський військовий лісгосп» не входить до складу таких, так як, стрімко набирає обертів в роботі та завжди використовує інновації у виробничому процесі.

Керівництво вчасно потурбувались про комфорт працівників, до настання холодів, що стало наступним кроком розвитку підприємства, та провело заміну застарілої теплової магістралі та 2 твердопаливних котлів із замінною радіаторів у приміщеннях виробничо-промислової бази підприємства. Загальна сума вищезгаданого кроку обійшлась підприємству більше 700 тисяч гривень, ця сума могла б бути значно більшою, але «львину долю» роботи було зроблено самотужки, дружньою командою працівників промислової бази.

ДП «Шепетівський військовий лісгосп» набирає обертів і діє згідно планів розвитку підприємства, що в свою чергу дає можливість бути конкурентноспроможним на ринку та якісно реалізовувати низку задач перед Міністерством оборони України.