loader
Натисніть "Шукати" для пошуку інформації що вас цікавить
Зачекайте будь ласка, ми виконуємо ваш пошуковий запит...
ДП "Шепетівський військовий лісгосп"



24.05.2019 13:18 - давність новини: 5 р.

Категорія: Загальні новини

Автор:  Прес-служба Шепетівського військового лісгоспу

Реорганізації бути!

24 травня відбулися загальні виробничі збори на промисловій базі лісгоспу. Головним питанням було підтримка колективом наказу Міністерства оборони України про реорганізацію підприємства та виходу з складу ДП "Івано-Франківського військового ліспромкомбінату".

 

Відкрито збори було вступним словом Олександра В’ячеславовича, начальника Шепетівського військового лісгоспу, який прозвітував про роботу підприємства, за перший квартал, та ознайомив колектив з наказом Міністра оборони. До обговорення долучались всі працівники лісгоспу, наводячи «залізні» факти роботи окремого підприємства та негативні ситуації робочого процесу у складі ліспромкомбінату. В результаті чого колектив одноголосно проголосував «ЗА» вихід із складу ДП "Івано-Франківського військового ліспромкомбінату". Після процесу голосування начальник, відповів на всі питання працівників та озвучив плани підприємства на найближчі 2 роки, як окремого підприємства.

 

«Все залежить від нас самих, як і завжди було – ми всі вершини досягаємо разом! В нас буде дуже багато роботи та великих замовлень, що призведе до кращого життя ваших сімей та розширення потужностей лісгоспу. Майже всі пам’ятають з чого ми розпочинали… Сьогодні підприємство відбудовано, виробництво налагоджено, штат збільшено в три рази, зарплати виплачуються вчасно. І при тому всьому, скільки разів нам «вставляли палиці в колеса», але це не завадило нам стати кращими. Тому вирішувати вам, як ми будемо працювати!» - підсумував Олександр Паздерник.

ФОТОЗВІТ