loader
Натисніть "Шукати" для пошуку інформації що вас цікавить
Зачекайте будь ласка, ми виконуємо ваш пошуковий запит...
ДП "Шепетівський військовий лісгосп"



11.05.2019 10:17 - давність новини: 5 р.

Категорія: Загальні новини

Автор:  Прес-служба Шепетівського військового лісгоспу

Співчуваємо... Пам'ятаємо...

На вісімдесят п’ятому році життя перестало битися серце великого лісівника, патріота України Карла Йосиповича Бачинського. Свій трудовий шлях він розпочав у 1960 році на посаді техніка-лісовода Плужнянського лісництва Ізяславського лісгоспу Хмельницької області. Молодого, перспективного фахівця, який у 1963 році закінчив Українську сільськогосподарську академію за спеціальністю «Лісове господарство», призначили лісничим Плужнянського лісництва. За вісім років роботи він зарекомендував себе вмілим, енергійним керівником підрозділу.

Висунули на посаду головного лісничого лісгоспу. А згодом став директором цього підприємства. Талант керівника тут розкрився сповна. Отож Карлу Йосиповичу довірили важливу державну роботу – дев’ять років він очолював Ізяславський райвиконком. За цей час багато зробив для розквіту краю, його економіки й культури.

Любов до лісу стала визначальною в подальшій долі. В 1987 році К.Й. Бачинському доручили керувати Шепетівським лісгоспом, одним з найпотужніжих підприємств лісової галузі області. Одинадцять років він очолював лісгосп, разом з колективом зробив його ще кращим.

Згодом був заступником директора цього ж лісгоспу, заступником голови правління-виконавчим директором АТ «Шепетівський деревообробний комбінат», заступником начальника Шепетівського військового лісгоспу, начальником деревообробного цеху цього ж лісгоспу.

Вийшовши на заслужений відпочинок, Карл Йосипович не поривав зв’язків з лісовою галуззю. Він завжди був бажаним гостем у Шепетіському лісовому господарстві. Давав слушні поради, допомагав зростати молодим фахівцям. Самовіддану працю К.Й. Бачинського гідно відзначено. Він – відмінник лісового господарства, заслужений працівник сільського господарства України.

Пам’ять про великого життєлюба, патріота лісу вічно житиме в серцях лісівників області.

Колектив
Шепетівського військового лісгоспу