loader
Натисніть "Шукати" для пошуку інформації що вас цікавить
Зачекайте будь ласка, ми виконуємо ваш пошуковий запит...
ДП "Шепетівський військовий лісгосп"



25.02.2019 09:20 - давність новини: 5 р.

Категорія: Загальні новини

Автор:  Прес-служба Шепетівського військового лісгоспу

Темп для лідерів

Новий 2019 рік для підприємства розпочався у швидкому робочому темпі, це все тому, що за планом, щороку, у Шепетівському військовому лісгоспі підіймається рівень та збільшуються масштаби роботи. Цього разу розпочали з модернізації та налаштування деревообробних ліній. Було доукомплектоване сучасне обладнання, забезпечено працівників новими інструментами, та закуплено нове компресорно-фарбувальне устаткування.

“Наприкінці минулого року ми підвили підсумки роботи підприємства, детально проаналізувавши роботу лісгоспу та потреби ринку України. На основі цього чітко визначились з вектором роботи на 2019 рік. Минулий рік був складним, але підприємство показало позитивну динаміку, яку ми хочемо примножити шляхом підсилення роботи столярного цеху. Це додатково створить близько 20 робочих місць та дасть нам змогу бути більш гнучкішими та виконувати замовлення «під ключ», - додав начальник Шепетівського військового лісгоспу Олександр В’ячеславович.

За словами керівника, даний рік буде досить насичений та продуктивний. Нагадаємо, що на початку року планується завершення ремонту їдальні та душового комплексу для працівників промислової бази, що покращить умови роботи.

 

Фотозвіт