loader
Натисніть "Шукати" для пошуку інформації що вас цікавить
Зачекайте будь ласка, ми виконуємо ваш пошуковий запит...
ДП "Шепетівський військовий лісгосп"



22.12.2017 23:37 - давність новини: 6 р.

Категорія: Загальні новини

Автор:  Прес-служба Шепетівського військового лісгоспу

У ДП «Івано-Франківський військовий ліспромкомбінат» підсумували роботу за 2017 рік

22 грудня відбулася підсумкова нарада з питань господарсько-фінансової діяльності підприємств, що підпорядковуються ДП "Івано-Франківський військовий лісопромкомбінат".

 Головною метою наради було підведення підсумків роботи структурних підрозділів за  2017 рік та складання плану роботи на наступний рік.

Окрім апарату головного управління ліспромкомбінату, серед присутніх були начальники лісгоспів та лісництв, головні лісничі, головні бухгалтери, економісти.

Розпочато нараду було з вступного слова керівника підприємства – Олександра Вячеславовича Паздерника. Він повідомив, про порядок денний наради, про головні питання, які необхідно розглянути та визначив регламент виступу кожного учасника наради.

Далі, по черзі, звітували начальники структурних підрозділів, головні бухгалтери та  економісти.

У ході наради зазначено, що виконані заходи з поліпшення якісного складу та оздоровлення лісів.

Висока якість проведення рубок формування та оздоровлення лісів постійно забезпечується в Чернівецьке військовому  лісництві, Мостиському військовому  лісництві  та Шепетівському військовому лісгоспі, що продемонстрували успішні показники у роботі за рік. Так, наприклад, серед лісництв Шепетівського військового лісгоспу кращим виявилося  Хмельницьке лісництво, що очолює Руй Сергій Леонтійович.

Нарада пройшла конструктивно та підводячи підсумки сплановано заходи по усуненню всіх недоліків, що були виявлені.