loader
Натисніть "Шукати" для пошуку інформації що вас цікавить
Зачекайте будь ласка, ми виконуємо ваш пошуковий запит...
ДП "Шепетівський військовий лісгосп"



17.01.2019 11:35 - давність новини: 5 р.

Категорія: Загальні новини

Автор:  Прес-служба Шепетівського військового лісгоспу

В Шепетівці відкрили святе місце

17 лютого на території Шепетівського військового лісгоспу відбулася знаменна подія – відкриття та освячення Каплички на честь святої Анастасії. На відкриття святині приїхали представники, на чолі з директором Івано-Франківського промислового комбінату Валерієм Рибачуком.

На запрошення начальника військового лісгоспу Олександра Паздерника всі працівники та гості завітали до каплички та запалили свічки, тим самим підсилили процес освячення отця Анатолія.

Як зазначив отець Церкви святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, ця капличка – одне з багатьох чудес, яке посилає Господь, бо у наш нелегкий час люди мало будують, а здебільшого руйнують. «Все, що руйнується – від лукавого, а все, що будується – від Бога. Усі ми – грішники, але відвідуючи храми, ми стаємо праведниками, бо очищаємося під час молитви, немов омиваємося у свяченій купелі. Храм – це чаша омовіння, очищення, це зближення з Господом і спасіння. Будівництво храму – велика справа, і не кожному вона під силу. Але сьогодні ми бачимо, що за ініціативи Олександра В’ячеславовича та підтримки дружнього колективу - ми маємо ще одну прекрасну святиню.

Всі працівники та гості з гордістю та позитивними емоціями спостерігали за процесом освячення. Гордість та радість було видно і на обличчях гостей з Івано-Франківська, тому що Шепетівський лісгосп, який входить до складу виробничого комбінату, поки єдиний хто створив таке диво серед подібних йому військових структур в Україні.

«Я вітаю усіх друзів та колег з появою такого святого місця. Від сьогодні, у прекрасному маленькому храмі ми маємо змогу разом молитися за початок великих добрих справ та за мир в Україні. Робіть добро, і ми отримаємо мир, якого всі так прагнемо», – підсумував начальник Шепетівського військового лісгоспу Олександр Паздерник.

ФОТОРЕПОРТАЖ