loader
Натисніть "Шукати" для пошуку інформації що вас цікавить
Зачекайте будь ласка, ми виконуємо ваш пошуковий запит...
ДП "Шепетівський військовий лісгосп"



19.12.2018 12:57 - давність новини: 5 р.

Категорія: Загальні новини

Автор:  Прес-служба Шепетівського військового лісгоспу

Вітали, бажали, примножували…

Вже багато років існує добра традиція – 19 грудня дарувати дітям подарунки, які нібито приносить Святий Миколай. Українські дітлахи також з радістю чекають на це свято. Хоча не всі дітки мають можливість отримати вимріяну іграшку чи навіть невеличкий набір солодощів…

До адміністрації звернулися з листом від Свято-Федорівського чоловічого монастиря з проханням допомогти діткам, котрі перебувають на лікуванні у місті Рівне. Тож у день Святого Миколая до Рівненської дитячої лікарні завітали гості – працівники Шепетівського військового лісгоспу, щоб привітати діток з цим казковим, завжди очікуваним святом та бажали, насамперед, здоров’я, швидшого одужання, здійснення мрій, успіхів у всіх починаннях та святкового настрою. З нагоди дня Святого Миколая дітлахам вручили солодкі подарунки та набори для малювання та розфарбовки.

«Свято має бути в кожної дитини, тому дружній колектив лісгоспу, кожного року, примножує позитив та щирі дитячі емоції - від щирого серця. Ми розуміємо, що всі дітки хочуть уваги та тепла, не говорячи про подарунок, але у в силу якихось обставин цього не отримують. Тому потрібно розуміти кожному дорослому чи малому, якщо ти маєш можливість поділитись – поділись, цим самим ти запалиш на одну «зірку-щастя» більше у цей святковий день»зауважив начальник Шепетівського військового лісгоспу Олександр Паздерник.