loader
Натисніть "Шукати" для пошуку інформації що вас цікавить
Зачекайте будь ласка, ми виконуємо ваш пошуковий запит...
ДП "Шепетівський військовий лісгосп"



24.11.2019 11:42 - давність новини: 4 р.

Категорія: Загальні новини

Автор:  Прес-служба Шепетівського військового лісгоспу

Модернізація транспортного парку лігоспу

Державне підприємство «Шепетівський військовий лісгосп» – одне з небагатьох в Україні, яке всі лісозаготівельні роботи виконує своїми силами: від звалювання лісу на лісосіках до доставки лісоматеріалів на нижній склад.

Механізації лісових робіт забезпечувала «левову частку» економічного і фінансового успіху лісгоспу. Тому було прийнято грамотно вибудуваного процес оптимізації і модернізації «важкої транспортної артилерії» підприємства, з використанням якісно нових критеріїв і методик оцінки його ефективності. Робота в лісі – нелегка. В результаті чого вищезазначеними діями домогтися максимального підвищення комфортної роботи, економічної ефективності та раціональності функціонування транспортного парку військового лісгоспу.

«Така виробнича політика дозволяє нам, зокрема, вчасно і якісно проводити лісовідновні заходи і вирощувати високопродуктивні ліси, зазначає директор підприємства Олександр Паздерник. – Ми взяли на себе цілковиту відповідальність за роботу лісорубних бригад, у першу чергу щодо безпеки виробництва та охорони праці. А отже забезпечуємо їх надійною та високопродуктивною технікою». У 2019 році Шепетівський лісгосп спрямував значну частину коштів для оновлення виробничих потужностей та модернізацію 11 одиниць лісогосподарської та лісозаготівельної техніки.