loader
Натисніть "Шукати" для пошуку інформації що вас цікавить
Зачекайте будь ласка, ми виконуємо ваш пошуковий запит...
ДП "Шепетівський військовий лісгосп"



28.07.2022 09:35 - давність новини: 2 р.

Категорія: Загальні новини

Автор:  Прес-служба Шепетівського військового лісгоспу

Заслужена відзнака Кабінету Міністрів України

28 липня Україна вперше відзначила День Української Державності. в знак того, що ми сильна і незалежна, відважна і незламна нація. Від часів Київської Русі і до сьогодні ми будуємо свою державність. А створюючі ліси – створюємо майбутнє України, примножуємо зелене багатство для майбутніх поколінь.

Тож, з нагоди відзначення цього величного і значущого свята на урочистому заході Сергій ГАМАЛІЙ, начальник Хмельницької обласної військової адміністрації нагородив найбільш активних подолян, які вагомо сприяють зміцненню обороноздатності нашої держави та зразково виконують свій військовий та громадянський обов’язок. Серед таких відзначений директор Державного підприємства «Шепетівський військовий лісгосп» ПАЗДЕРНИК Олександр В’ячеславович, якого нагороджено Почесною грамотою Кабінету Міністрів України № 31486 від 12.07.2022 року «За вагомий внесок у справу забезпечення життєдіяльності Збройних Сил України, зразкове виконання службового обов’язку в умовах воєнного стану та високий професіоналізм»

«Це нагорода також всього нашого колективу, так як ми всі разом в цей важкий для країни час продовжуємо працювати, нарощуємо потужності та напрями діяльності, налагодили військову співпрацю, надаємо підтримку Збройним Силам України », - зазначив Олександр В’ячеславович.